Aa Lettergrootte
16
  • Zoek informatie over bijwerkingen
    van geneesmiddelen
  • Zoek informatie over bijwerkingen
    van vaccins
  • Zoek informatie over geneesmiddelgebruik rondom de zwangerschap

Werken bij Lareb

Openstaande vacatures:

Ben je arts of apotheker? Lareb is op zoek naar wetenschappelijk beoordelaars!

In verband met de toekomstige veiligheidsbewaking op het nieuwe COVID19-vaccin, zoeken wij meerdere nieuwe collega’s voor het beoordelen en analyseren van meldingen van
vermoedelijke bijwer­kingen van geneesmiddelen en vaccins. Het uiteindelijke doel is bijwerkingen te kunnen signaleren om zo kennis erover te verzamelen en te verspreiden.

Wij vragen

Je bent initiatiefrijk en hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt interesse in wetenschappelijk onderzoek binnen de geneesmiddelenbewaking en je bent een creatieve en analytische denker die verbanden tussen geneesmiddelen en bijwerkingen kan leggen. Ook ben je in staat met de verzamelde data  te publiceren in vakbladen en wetenschappelijke tijdschriften. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wij bieden

Een uitdagende functie waarbij je binnen jouw team nauw samenwerkt met je collega’s. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit, waarbij je de kans hebt jezelf binnen het werkveld verder te ontwikkelen.  Het gaat om een tijdelijk dienstverband (0,8 – 1,0 fte), in eerste instantie voor de duur van 12 maanden. Verlenging is mogelijk een optie.

Je kunt je gemotiveerde e-mail met cv mailen naar vacature@lareb.nl, t.a.v.
Clara van Wijnen, hr coördinator, of voor vragen kun je bellen: 06-10821552.